Aktuellt

Sep/ okt- 22: Ny version av appen Hypnos & Hälsa  – gratis att ladda ner och provlyssna i hypnosbiblioteket. Ladda ner ett ljudspår för 85 – 90 kr. (Ladda ner och sen är den din, inga prenumerationer!)                                                             Just nu uppdateras appen med 10 nya spår!  Klart för Android, Iphone är på g.. Nytt tex: Sluta älta, släpp det. Trädet, stå rak även om det blåser. Självomsorg, ge dig själv mer av det du behöver. Separation, sagan om slottet som sprack. mm.

En gång om året uppdateras servern (via apple och google, out of my control),       då kan det hända att dina program försvinner. Don´t worry, gör såhär;                       1. Gå till rubriken “Om appen”, där finns en knapp med SYNKRONISERA KÖP, tryck på den, så kommer dina köpta program tillbaka.                                                   Om det inte hjälper:                                                                                                                2. Avinstallera och återinstallera appen, tryck på knappen synkronisera köp. Funkar!

CHP-dag 23 oktober, Gruppens kraft, hypnos i par och familjeterapi, med Tua Westerlind och Iréne Lainio.

Sep -22. Kvällsföreläsning på Familjeterapiföreningen, hypnos i par och familjeterapi.

Sep-22. Metaforer i handledning i socialt arbete, interaktiv föreläsning Marie Cederschiöld högskola (fd. Ersta.)

Beroendeproblematik – Masterclass utbildning oktober 2021. https://www.ingerlundmark.nu/?page_id=1028

7 dec 2020 Inger medverkar i Malou efter tio, om hypnos och smärtbehandling. https://tv4play.se/program/malou-efter-tio/12620259

17 oktober 2020 medverkar Inger i Nyhetsmorgon i TV4, Om hypnos.

Lyssna på Kropp & Själ i P1, Om hypnos, sändes 22 sep 2020. Inger Lundmark är en av de intervjuade, tillsammans med Predrag Petrovic Psykiater och forskare inom kognitiv neurovetenskap, samt Dr. Perjohan Lindfors Specialist inom gastroenterologi och hepatologi.

Inger arbetar som leg.psykoterapeut med individer, par och familjer på Slussen Hypnos & Psykoterapi, Pustegränd 6 i Stockholm.

Under Corona: Inger träffar symptomfria personer på mottagningen, alla i karantän via zoom.

Inger undervisar på CHP grundkurs + forsättningskurs i klinisk hypnos

under 2020-2021. Hon handleder psykoterapeuter och föreläser bl.a om

hur en kan arbeta med sexuella symptom i parterapi.

Inger medverkar vid Europeiska Hypnosföreningens kongress i Basel aug 2020. (uppskjutet pga corona)