Hypnos-App

Ingers app heter Hypnos & Hälsa – Den är gratis att ladda ner! Här hittar du en rad olika sköna hypnosinspelningar. Självklart kan du provlyssna innan du laddar ner.

Gå in på app-store  (i-phone) eller google play (android). Sök på Hypnos & Hälsa.
Appen är gratis, inne i hypnosbiblioteket kan du sedan klicka och provlyssna på de olika spåren eller göra ett köp så laddas den ner och sparas i ditt hypnosbibliotek.

Sep/ okt- 22: Ny version av appen Hypnos & Hälsa – Ladda ner ett ljudspår för 85 – 90 kr. (Ladda ner och sen är den din, inga prenumerationer!)                    Just nu uppdateras appen med 10 nya spår!  Klart för Android, Iphone är på gång.. Nytt tex: Sluta älta, släpp det. Trädet, stå rak även om det blåser. Självomsorg, ge dig själv mer av det du behöver. Separation, sagan om slottet som sprack. mm.

CD används inte så mycket längre. Jag rekommenderar dig att ladda ner  appen direkt till din telefon eller padda. Men – om du ändå vill ha en CD, maila så ordnar vi det!

ps. Du kan även beställa en ljudfil som är specialgjord just för dig, till sedvanligt timpris. Maila: inger.slussen@gmail.com