Omdömen

Inger har hjälpt ett stort antal klienter genom åren, med ångestproblematik, trauman, (sexuella övergrepp, våld mm) sömnsvårigheter, äktenskapsproblematik, familjekris, fobier, rökstopp, självkänsla/ självförtroende, dermatilliomani, tricotrillomani, fibromyalgi, svindel, flygrädsla, scenskräck, IBS, OCD, förlossningsförberedelse mm.

Inger är en uppskattad och efterfrågad psykoterapeut och handledare. Här är några omdömen: (se även på Vårdguiden.se, Slussen Hypnos & Psykoterapi, omdömen.)

“Tack för hypnoshjälpen inför förlossning!! Redan på fredagen efter vi varit hos dig var det dags. De inre bilderna hjälpte mycket. Det hela gick på tre timmar utan epidural och bristningar. Så det hela blev en magisk upplevelse. Tack!!! (kvinna 30)

“Det bästa jag gjort i mitt liv!” man 50

“Jag har aldrig förut fått ett sånt fint terapeutiskt bemötande”, kvinna 65

“Inger är varm, kunnig och inspirerande. Helt fantastiskt.” kvinna 45

“Med hjälp av Inger Lundmark och hennes hypnosterapi kunde jag gå till djupet med mina barndomsupplevelser, få hjälp att förhålla mig till dem och lära mig skilja på mig själv som barn och som vuxen. Jag fick också verktyg för att upprätta inre gränser och och även bryta mig loss från destruktiva sammanhang, beteenden och mönster. Jag fick i henne en trygg följeslagare i mina egna tillbakablickar. Det hjälpte mig att hitta fram till den jag vill vara och är. Jag skrev om mina upplevelser och det blev den slutgiltiga pusselbiten till att bli en helare och vuxen människa. Hypnosterapin blev ett konkret och ett direkt livsavgörande steg på den vägen. Jag har rekommenderat Inger Lundmark till många av mina vänner och kommer fortsätta att göra det! ” kvinna

Sagt om Appen Hypnos & Hälsa:

“Helt underbart, har redan laddat ner flera stycken.. Inger har en fantastisk röst!”

SOVTÅGET:                                                                                                         ” TACK för den fantastiska skivan. Min stora kille på 10-år med ADHD-diagnos och som alltid har haft lite jobbigt att slappna av och somna på kvällen somnar inom 5 minuter. Han ska absolut ha skivan på när han lägger sej. Underbart att se honom slappna av så. Även jag somnade gott när jag lyssnade med barnen första kvällen. Dagen därpå riktigt längtade jag till att få gå och lägga mej och lyssna och somna med vägledning av skivan. Du är verkligen riktigt duktig på det här. Det är så härligt och man mår så gott dagen efter också. Jag är lugnare och har liksom mer kontakt med mig själv.” (Mamma, SOVTÅGET BARN)

”Det funkar jättebra, jag somnar på en gång, och även om jag vaknat mitt i natten så fungerar det då också. Väldigt skönt! Inger har en fantastisk röst! ” (Kvinna 63 år, SOVTÅGET för VUXNA)

”Asbra. Funkar varje gång.” (Kille 16,5 år SOVTÅGET Unga Vuxna)

”Jag har lyssnat på många olika avslappningsskivor etc men det här är skillnad! Det här är bra! Jag mår liksom bättre hela tiden.” (Tjej 19 år, Sovtåget Unga Vuxna)

”Min son tävlar med sig själv om att höra hela Sovtåget. Han har hittills inte lyckats..” (Pappa SOVTÅGET BARN)

”Min son och dotter turas om om CD-n och de gillar den! Nu vill deras kompis ha en egen..” (Mamma, SOVTÅGET BARN)