Övrigt

Dramapedagogen..

Inger Lundmark är Auktoriserad dramapedagog och har arbetat med ungdomar och vuxna i utvecklingsarbete sedan 1993. Inger är anlitad av kommuner och landsting, av skolor för elever och lärare, av personalgrupper  och i fortbildningssammanhang, för teamutveckling, konflikthantering mm.

Att anlita en dramapedagog innebär att ett uppdrag skräddarsys utifrån era behov, att arbetssättet kommer att innehålla upplevelser och reflektioner, med största respekt för individens gränser. Då inger både är aukt. dramapedagog, Leg.psykoterapeut, familjeterapeut, cert. hypnosterapeut och Handledare finns alla förutsättningar för ett givande utvecklingsarbete.

Några röster om dramapedagogen:

Dramapedagogen Inger Lundmark är en fröjd att samarbeta med. Hon är snabb i tanken och fångar med sin kombination av intensitet och koncentration barn liksom vuxna.  Det är tryggt att lämna över uppdrag i hennes händer eftersom man vet att gruppen kommer att få vara med om ett utvecklande, seriöst arbete med många skratt och mycket allvar.
Agneta Josephson, dramapedagogbyrån

Inger Lundmark kan konsten att väva samman sin kreativitet, kunskap, fantasi och nyfikenhet på ett sådant sätt att det inte bara blir annorlunda och innovativt utan dessutom meningsfullt och tankeväckande. Hon är en ständig inspirationskälla för mig.
Hanna Wallensteen, skådespelare, fil.kand.psykologi

Dramapedagogen är för mig inspiration, idéer och konstruktivt bollplank. Inger Lundmark är en entusiastisk, skapande och verkligt proffessionell pedagog.                                                                                                                Monika Nyberg, 4-9 lärare, pedagog på Unga Klara, Skolledare.